Modele de trasuri

Trasuri destinate atat actvitatilor turistice cit si pentru sport, antrenament si vanatoare……. Ugears introduire legendarul transportator de la sfarsitul secolului al XVIII-Lea, cand trasura a devenit un mijloc comun de comunicare, precum si Transportul de Calatori si Marfuri MICI in SUA, devenit un atribut de semnătura al Culturii Wild West. Dans crearea Trasuri cu CAI, Ugears a intentionat sa proiecteze un modèle care ar fi o incantare pentru ochii DVS. Si, dans acelasi timp, ar fi capabil să faca fata provocarilor West Wild.. Drept rezultat, Trasura cu CAI are un cadru solide si roti suficient de rezistente pentru a va putea Juca și o cabina delicata Care ofera modelului un aspect iconique Ugears. Trasuri elegante pentru turism, nunti, festivaluri cu dotari dupa cerintele beneficiarului. Trasurile sunt realizate DIN… Landoul denumeste o caleasca luxoasa, de Patru LocURI, Cu acoperis culisabil, vizitiul fiind asezat PE o bancheta in Fata. Modelul clasic de Lavandou a fost realizat in Germania, in Orasul Landau, de unde vine si numele vehiculului, fiind preluat, mai tarziu, si de englezi si francezi, Ramanand caleasca preferata pana la Al doilea Razboi mondial.

Trasura mortuara fabricata in Viena de la inceputul anilor 1900. Trasurile sa afla dans Stare Buna de functionare; Trebuie… Cabrioleta este o caleasca pe doua roti, cu doua LocURI, a Carei particularitate este ca, in Secolul al XVIII-Lea, cand a fost conceputa, putea fi condusa de unul dintre pasageri, inclusiv de o femeie, si, fiind de mai mici dimensiuni, putea circula si PE DRUMURI mai inguste sau inaccesibile Altor Mijloace de transport. Varianta luxoasa a cabrioletei Era faetonul, trasura inalta, foarte usoara, Trasa de un singur Cal. cand, la inceputul secolului trecut, Henry Ford a aparut PE Piata cu sportvoitures scoase PE Banda rulanta, disperarea fabricantilor de trasuri trebuie sa fi atins cote maxime. Era, évidente, sfarsitul unor afaceri banoase, Dar, mai ales, al unui mod de viata. De atunci incoace, doar curtile Regale si, PE ici-PE Colo, Cate un aristocrate nostalgique au pastrat la Mare pret fastuoasele trasuri. Acum, Moda Retro poate fi un prilej de relansare a afacerilor pentru producatorii de trasuri. Vehiculul, a carui existenta PAREA terminata Pana mai ieri, Revine in atentia publicului, trasurile devenind tot mai des puncte de atractie ALE pietelor istorice DIN orasele europene. Aici, o Promenada cu trasura Trasa de CAI Frumos impodobiti, condusi de un vizitiu mucalit, visage deliciul turistilor. Mai mult, competitiile sportive cu atelajele trase de CAI sunt DIN ce in ce mai savurate de lume de tot soiul. Cu Alte cuvinte, fabricarea trasurilor, un saretelor si a cupeurilor se contureaza o afacere care poate aduce Bani frumosi.

DIN aceeasi radacina in acest moment, PE Piata Romaneasca se remarca doua firme Care Fabrica si reconditioneaza trasuri pentru AGREMENT si sport. Amandoua se gasesc la Oradea, amandoua au Bolyai in vechiul ijpips (Intreprinderea Judeteana de productie Industriala si prestari servicii) si amandoua au fost infiintate in 1992. SC bancar SA s-a format chiar prin reorganizarea fostei IJPIPS, fiind in prezent o Societate cu capital intégral Privat, Cu sase actionari si 20 de angajati. Firma ISI desfasoara activitatea PE o suprafata de peste 10,000 de metri patrati, Proprietatea firmei, DIN Care 3,500 sunt acoperiti cu opt Hale de productie.

Comments are closed.


Iron Age Tattoo Aftercare

Iron Age Piercing Aftercare

Iron Age Notary Form
We cannot display this gallery
RE-LOADABLE GIFT CARDS AVAILABLE NOW!
Iron Age Gift Cards
Iron Age on Facebook
Iron Age on Instagram
Iron Age on Twitter